Nyheder
Magnus
Magnus
image
image
image
image
image
image
image
image
 
Nyheder og opdateringer 2017/2018
Hent vores produktbrochure her:

 
Wolters Kluwer Danmark køber Focus IT pr. 1.1.2017

Med købet af Focus IT styrker Wolters Kluwer Danmark sin førende position på markedet for software til revisorer inden for områderne skat, kundestyring, planlægning, regnskab og revision.

Produkterne fra Focus IT er bredt anerkendt i markedet for den stærke integrerede produkt suite, faglighed, brugervenlighed og et højt tilhørende serviceniveau. Derfor bevares lokationen og organisationen i Svendborg og alle produkter bliver videreført og videreudviklet, ligesom de eksisterende produktnavne fastholdes.

Focus IT produkterne indgår fremover i produktporteføljen fra Wolters Kluwer Danmark, således at købet ingen umiddelbare ændringer medfører for eksisterende kunder.

Sammen er Wolters Kluwer og Focus IT en stærkere samarbejdspartner, der samtidig er din sikkerhed for, at din IT-platform konstant udvikles og at de økonomiske ressourcer er til rådighed for de stadig stigende investeringer i udvikling.

Alle Focus IT kunder modtager særskilt information omkring købet.

For mere information omkring købet, kontakt venligst:
Peter Alnor på telefon 40 80 08 20 eller mail peter.alnor@wolterskluwer.dk
Carsten Rosenvinge på telefon 62 21 53 53 eller mail cro@focus-it.dk

 
Anker Høst - Solid vækst med langsigtet it-strategi
Selvom revisionsvirksomheden Anker Høst blev stiftet helt tilbage i 1952, er organisationen i den grad fulgt med udviklingen. Virksomheden er således kendetegnet ved en særdeles ambitiøs it-strategi, der er blevet selve omdrejningspunktet for virksomhedens vækstplaner. Med som strategisk it-partner har Anker Høst valgt Wolters Kluwer.

"Vi har valgt at fokusere meget på processerne i vores virksomhed, for konkurrencen er øget blandt udbyderne i vores del af markedet. Derfor har vi investeret i en lang række værktøjer fra Wolters Kluwer, der gør, at vi på stort set alle områder arbejder så effektivt og intelligent som muligt. Det gør, at vi kan nå mere på mindre tid, og derfor kan vi bedre fokusere på at udvikle forretningen og rådgive vores kunder hele vejen rundt. Det er afgørende for en virksomhed af vores størrelse," forklarer Karsten Nielsen, der sammen med Flemming Mørup udgør ledelsen i virksomheden.

 
Revisions-Centret - Ny it-platform giver bedre plads til rådgivning og optimering
Revisions-Centret i Næstved har med en ny integreret it-platform fra Wolters Kluwer fået frigjort tid til det, der for alvor gør en forskel hos kunderne: rådgivning om, hvordan deres forretning optimeres bedst muligt.Læs hele historien her
 
Nyhed - ClientView og ClientTime

Effektiv klienthåndtering og administration 
Et nyt og moderne system til administration og klienthåndtering, der er let at implementere og skræddersyet til revisionsvirksomheder. ClientView giver dig og dine medarbejdere et klart overblik over kunder, dokumenter, statuslister og hvem der udfører hvilke sager. Alle dokumenter kan styres via intuitiv og fleksibel dokumenthåndtering. 

ClientView giver dig ét sted at opdatere stamdata, optimal styring, øget effektivitet og fuld kontrol. Det bliver lettere at sikre, at alle lovkrav og regler overholdes og overvåges. En omfattende klienthåndterings- og CRM-funktion skaber bedre kundeservice og nye forretningsmuligheder.

Hent produktbrochuren her:


Ønsker du at vide mere om dette optimale og effektive klientstyringssystem?

Book et uforpligtende møde med en af vores revisoruddannede konsulenter på mail salg@wolterskluwer.dk eller på direkte tlf.: 33 96 01 36.
Wolters Kluwer Danmark A/S - Nyhavn 16 - 1051 København K - Tlf. 70 20 33 14 - - CVR nr. 13386293